Χύτρα Ταχύτητος 24εκ, χωρητικότητας 7λτ

Η χύτρα ταχύτητος Belissima από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 αποτελεί την οικονομική πρόταση στις χύτρες ταχύτητας. Διαθέτει επιλογή 2 θέσεων θερμοκρασίας ανάλογα με τον χρόνο μαγειρέματος. Ειδικό σύστημα ασφαλείας που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της χύτρας χωρίς την πλήρη αποσυμπίεσή της. Απελευθέρωση ατμού για υγιεινό μαγείρεμα και πλήρη διατήρηση των βιταμινών. Εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο με σηματοδότηση. Θερμοσυσσωρευτική βάση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου. Με εγγύηση ποιότητας 5 ετών.
Διαθέσιμο
Διαστάσεις: Υ17 cm
Διάμετρος: 24 cm
Τεχνικές Προδιαγραφές:Πιστοποίηση TUV SUD και GS για την ασφάλεια . Οι χύτρες ταχύτητος FEST είναι ελεγμένες και σύμφωνες με European standard ENo12778/A 1 2005 .Κατάλληλο για Επαγωγική ,Κεραμική, Ηλεκτρική Εστία και Υγραερίου . Πλένεται στο Πλυντήριο Πιάτων
Οδηγίες Χρήσης:1.Πριν την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος και το λάστιχο με ζεστό νερό απορρυπαντικό και μαλακό σφουγγάρι. 2. Για να φύγει η οσμή της νέας χύτρας, γεμίστε το σκεύος κατά το ήμισυ με κρύο νερό. Κλείστε το καπάκι, θερμάνετε την εστία και μόλις η κόκκινη βαλβίδα ασφαλείας εμφανιστεί χαμηλώστε την θερμοκρασία. Αφήστε να βράσει το νερό για 10 λεπτά. Κλείνουμε την εστία και αποσύρουμε την χύτρα. Μόλις κρυώσει ανοίγουμε, αφαιρούμε το νερό, καθαρίζουμε και στεγνώνουμε την χύτρα.
Χρώμα:ΙΝΟΧ
Υλικό:ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ
Χώρα Προέλευσης:ΚΙΝΑ
Κωδ. Προϊόντος:2380007