Εργοστάσιο

  30 χρόνια ελληνικά προϊόντα.

 
 
 
 
 


Η FEST κατέχει το 40% της ελληνικής αγοράς ενώ, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, καλύπτει της ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού για εύκολο, υγιεινό μαγείρεμα.

 

Για την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των σκευών μας η Fest έχει προβεί σε συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού όπως DuPont, Weilburger, Pyrex, FBM αλλά και του εσωτερικού όπως η ΕΛ.Β.ΑΛ. για την προμήθεια των Α΄ υλών. Η αντικολλητική επίστρωση Teflon της Dupont χρησιμοποιείται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την Fest για την παραγωγή αντικολλητικών σκευών.

 

Τα αντικολλητικά προϊόντα FEST, κατασκευάζονται από ειδικό κράμα αλουμινίου 99,5% καθαρότητας, ελληνικής προέλευσης. 

Είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να εφάπτονται τέλεια στην εστία εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας προκειμένου το μαγείρεμα γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς περιττή σπατάλη ενέργειας.

 

Η πιστοποιημένη αντικολλητική επικάλυψη Teflon Classic και Platinum Plus από την DuPont εγγυάται εξαιρετικές αντικολλητικές ιδιότητες αλλά και απίστευτη αντοχή στην καθημερινή χρήση.

 

Επίσης τα αντικολλητικά σκεύη FEST δεν περιέχουν PFOA, κάδμιο και μόλυβδο και είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς όλα τα προϊόντα ανακυκλώνονται.