Νέα σειρά Αντικολλητικών σκευών Fest Bianca

Αντικολλητικά σκεύη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ή σκεύη παρουσίασης; Η νέα σειρά Fest Bianca με λευκή αντικολλητική επίστρωση υψηλής αντοχής με την εγγύηση της Whitford και μπρονζέ εξωτερική επιφάνεια είναι η σειρά που θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους» αφού συνδυάζει την ευκολία στο μαγείρεμα και στο καθάρισμα αλλά αποτελεί και μια όμορφη πρόταση παρουσίασης που αναδεικνύει τις δημιουργίες σας.

Παρουσία των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής Fest στην διεθνή έκθεση Ambiente

Η Fest, η ελληνική μάρκα αντικολλητικών σκευών μαγειρικής της εταιρίας Yalco, έδωσε δυναμικά το παρόν στην διεθνή έκθεση Ambiente που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Φρανκφούρτη με σκοπό την αύξηση των εξαγωγών της.

Ο Σεφ Γιάννης Λουκάκος παρουσιάζει τη Νέα σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών Fest

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος παρευρέθηκε στο κατάστημα Ηλεκτρονικής στο Περιστέρι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για την παρουσίαση της νέας ολοκληρωμένης σειράς μικρών ηλεκτρικών συσκευών Fest.

Νέα σειρά Ζαχαροπλαστικής Fest Sweet Line

Muffins, brownies, κέικ, τάρτες, κορμούς είναι μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε με τη νέα σειρά ζαχαροπλαστικής Fest Sweet Line. Η νέα σειρά της Fest, γνωστή για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικων σκευών, περιλαμβάνει 29 προϊόντα όπως με αποσπώμενη βάση, θήκες για muffins, κορνε ζαχαροπλαστικής, όλα σε προσιτές τιμές.

Νέα σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών Fest

Μια ολοκληρωμένη σειρά Μικρών ηλεκτρικών συσκευών με υψηλές προδιαγραφές και εγγύηση στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα παρουσιάζει η ελληνική μάρκα Fest, γνωστή για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Διαγωνισμός Μαγειρικής Fest

Δημιουργήστε τη δική σας συνταγή με προϊόντα Fest και Κερδίστε. Η ολοκληρωμένη σειρά σκευών μαγειρικής και μικρών ηλεκτρικών συσκευών Fest, γνωστή τα τελευταία 30 χρόνια για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, διοργανώνει διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος προτείνει Fest

Tην ανανεωμένη σειρά Σκευών Μαγειρικής και Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Yalco Σωκράτης Κωνσταντίνου και ο σεφ Γιάννης Λουκάκος.