Διαγωνισμός Μαγειρικής Fest

 

 

 

Δεκέμβριος 2011

Δελτίο Τύπου

 

Διαγωνισμός Μαγειρικής Fest

 

Δημιουργήστε τη δική σας συνταγή με προϊόντα Fest και Κερδίστε. Η ολοκληρωμένη σειρά σκευών μαγειρικής και μικρών ηλεκτρικών συσκευών Fest, γνωστή τα τελευταία 30 χρόνια για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα, διοργανώνει διαγωνισμό μαγειρικής.

Δημιουργήστε τη συνταγή σας χρησιμοποιώντας για την εκτέλεσή της ένα από τα σκεύη μαγειρικής,, ζαχαροπλαστικής, εργαλείων κουζίνας ή μικρών ηλεκτρικών συσκευών της Fest. O σεφ Γιάννης Λουκάκος θα επιλέξει τις 3 πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές. Οι 3 νικητές θα κερδίσουν το νέο μεταλλικό Πολυμίξερ Fest (1ο δώρο), μια ανοξείδωτη χύτρα ταχύτητος (2ο δώρο), σετ αντικολλητικών σκευών και εργαλεία κουζίνας Fest (3ο δώρο). Όλοι οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στην κλήρωση για 50 σετ εργαλείων κουζίνας Cook & Fun Fest.

Στείλτε τη συνταγή σας στην διεύθυνση Yalco, Ανδρέα Μεταξά 9 Κηφισιά 14564 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο διαγωνισμό απευθυνθείτε στο www.facebook.com/fest.gr ή στο τηλέφωνο 210-6299845, 6299851.


 


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.