Νέα σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών Fest

 

 

Ιανουάριος 2012

Δελτίο Τύπου

 

Νέα σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών Fest


Μια ολοκληρωμένη σειρά Μικρών ηλεκτρικών συσκευών με υψηλές προδιαγραφές και εγγύηση στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα παρουσιάζει η ελληνική μάρκα Fest, γνωστή για την ηγετική της θέση στην αγορά των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Η νέα σειρά Fest Premium ήρθε για να ομορφύνει το χώρο της κουζίνας σας με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της και περιλαμβάνει Μίξερ με ανοξείδωτο κάδο και εξαρτήματα, ράβδο blender με εξαρτήματα, φρυγανιέρα, βραστήρα, στίφτη συνεχούς ροής και καφετιέρα φίλτρου digital. Παράλληλα, η λευκή σειρά μικροσυσκευών Fest προσφέρει την ιδανική value for money σχέση, εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις των καιρών.

Τη νέα σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα Ηλεκτρικών Συσκευών και καταστήματα οικιακού εξοπλισμού. Γνωρίστε από κοντά την νέα Σειρά Μικρών Ηλεκτρικών Συσκευών στις Εκδηλώσεις Μαγειρικής της Fest που διοργανώνονται σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο στα καταστήματα Ηλεκτρονικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο www.facebook.com/fest.gr ή στο τηλέφωνο 210-6299845

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.