Ψάρι φέτα

 

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 

Διάρκεια μαγειρέματος : 5'

 

  • 1 ½ κιλό Ψάρι της αρεσκείας σας

  (συναγρίδα, σφυρίδα)κομμένο σε φέτες

  • 250 γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες

  • 2 Κρεμμύδια

  • Μισό φλυτζάνι λάδι

  • Μισό φλυτζάνι κόκκινο κρασί

  • 1-2 Σκελίδες σκόρδο

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Μαϊντανό.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε στη χύτρα FEST τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το λάδι. Προσθέτετε το κρασί, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι. Βάζετε μέσα το ψάρι, κλείνετε τη χύτρα και βράζετε για 5 λεπτά από τη στιγμή που θα ανέβει η βαλβίδα.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!