Goulash Ουγγαρέζικο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ


   Διάρκεια μαγειρέματος : 43'

 

  • 600 γρ. Μυς βοδινός (πόδι )

  • 50 γρ. Χοιρινό λίπος

  • 25 γρ. Φυτίνη

  • 150γρ. Κρεμμύδια

  • 1 Κουταλάκι πάπρικα πικάντικη

  ή 2 Κουταλάκια πάπρικα γλυκιά

  • 450 γρ. Ντομάτες ξεφλουδισμένες

  • 1/2 Ποτήρι νερό

  • Αλάτι

  • 1 Κύβο ζωμό βοδινού

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε στον πυθμένα της χύτρας FEST το λίπος με την φυτίνη, ρίχνετε το κρέαςκομμένο σε κύβους και τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Προσθέτετε το αλάτι, την πάπρικα, τον κύβο του βοδινού, τις ντομάτες κομμένες και το νερό. Κλείνετε τη χύτρα. Όταν ανέβει η βαλβίδα, χαμηλώνετε τη φωτιά και υπολογίζετε 30-35 λεπτά ψησίματος. Ανοίγετε τη χύτρα, ρίχνετε τις πατάτες κομμένες στα 4 και ξανακλείνετε τη χύτρα. Μόλις η βαλβίδα αρχίζει να σφυρίζει, χαμηλώνετε τη φωτιά και υπολογίζετε 8 λεπτά ακόμη ψήσιμο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ



ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.

Καλή σας όρεξη!