Χοιρινά πλευρά ή μπούτι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-5 ΑΤΟΜΑ

 

   Διάρκεια μαγειρέματος : 40'

 

  • Κιλό πλευρά χοιρινού ή μπούτι

  • 2 Σκελίδες σκόρδο

  • Κλωναράκια δενδρολίβανο

  • 2-3 Γαρύφαλλα

  • Αλάτι πιπέρι

  • 2 Κουτάλια λάδι

  • 1 Ποτήρι ζωμό κρέατος


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρυπάτε το κρέας και μέσα στις τρύπες βάζετε το σκόρδο που έχετε κόψει σε φέτες, το δενδρολίβανο και τα γαρύφαλλα. Δένετε το κρέας, αλατοπιπερώνετε το κοκκινίζετε μέσα στο λάδι, προσθέτετε το νερό ζεστό και κλείνετε την χύτρα. Μόλις ανέβει η βαλβίδα, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε το φαγητό για 40 λεπτά.

Σερβίρετε το χοιρινό κρύο.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ



ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.

Καλή σας όρεξη!