Μοσχάρι με σάλτσα από μανιτάρια

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ


Διάρκεια μαγειρέματος : 30'

 

  • κομμάτια κρέας μοσχαρίσιο (στήθος για να είναι μαλακό)

   περίπου 200 γρ. το κάθε κομμάτι

  • 60 γρ. Βούτυρο ή φυτίνη

  • 1 Κομμάτι σέλινο

  • Καρότο

  • Κρεμμύδι

  • Δενδρολίβανο

  • 25 γρ. Μανιτάρια ξερά μουλιασμένα στο νερό

  • 1/2 Ποτήρι κρασί λευκό ξερό

  • Αλάτι , πιπέρι

  • 1 Ποτήρι ζωμό κρέατος

  • Μαϊντανό τριμμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε τα κομμάτια του κρέατος καλά και τα βάζετε στην χύτρα FEST να κοκκινίσουν στο βούτυρο. Τα σβήνετε με το κρασί που αφήνετε να εξατμισθεί λίγο. Αλατίζετε, πιπερώνετε και προσθέτετε τα χορταρικά και τα μανιτάρια σε κομμάτια. Όταν αρωματισθούν ρίχνετε το ζωμό και κλείνετε τη χύτρα. Μόλις ανέβει η βαλβίδα, χαμηλώνετε τη φωτιά και το βράζετε για 30 λεπτά. Ανοίγετε τη χύτρα και ρίχνετε τον μαϊντανό πριν να σερβίρετε.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

 

 

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!