Μοσχάρι με κάρυ


 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 

Διάρκεια μαγειρέματος: 20'


  • 800 γρ. Σπάλα μοσχαρίσια

  • 1 Κρεμμύδι

  • 25 γρ. Αλεύρι

  • 1 Κουταλιά σούπας κάρυ

  • 1-2 Σκελίδες σκόρδο

  • 1/4 Φλυτζανιού λάδι

  • Αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνετε στη χύτρα FEST το λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτετε το αλεύρι και το κάρυ και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια, αλάτι, μυρωδικά, ψιλοκομμένο σκόρδο, 1 λίτρο νερό και κλείνετε τη χύτρα. Μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά από τη στιγμή που θα ανέβει η βαλβίδα.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

 

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!