Κουνέλι με αρωματικά

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-5 ΑΤΟΜΑ


Διάρκεια μαγειρέματος: 20'

 

  • 1 Κουνέλι περίπου 1.400 γρ.

  • 40 γρ. Βούτυρο ή φυτίνη

  • 2 Κουταλιές λάδι

  • 1 Σκελίδα σκόρδο

  • 1 Ματσάκι δενδρολίβανο

  • 60 γρ. Λαρδί

  • 1/2 Ποτήρι κρασί λευκό

  • Αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε το κουνέλι, το σκουπίζετε καλά και το κόβετε. Κάθε μερίδα την τυλίγετε με μια λεπτή φέτα λαρδί. Αλατοπιπερώνετε και τη ροδίζετε σε καυτό βούτυρο και λάδι. Προσθέτετε τη σκελίδα του σκόρδου (που την βγάζετε μετά το ρόδισμα) και το δενδρολίβανο. Σβήνετε με το κρασί και κλείνετε τη χύτρα. Μόλις η βαλβίδα ανέβει, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε το φαγητό για 20 λεπτά.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

 

 

 

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!