Αρνάκι με ρύζι και άνηθο

 

ΥΛΙΚΑ


  • 1,5 κιλό αρνάκι μπούτι σε μερίδες

  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι νυχάκι

  • ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

  • ½ κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα

  • 1 δεματάκι άνηθο

  • Αλάτι&πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το αρνάκι στη χύτρα Fest περίπου 25-30 λεπτά. Σ' ένα αντικολλητικό ταψί Fest ρίχνουμε τις μερίδες του αρνιού, το λάδι και 5 φλιτζάνια ζωμό αρνιού σουρωμένο. Κατόπιν τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά ή έως ότου το ρύζι απορροφήσει τα υγρά και ροδίσει ελαφρά.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

katsarola1 tapsi

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!