Ρύζι πιλάφι

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 

Διάρκεια μαγειρέματος: 7'- 8'

 

  • 250 γρ. Ρύζι

  • 50 γρ. Βούτυρο ή φυτίνη

  • 50 γρ. Κρεμμύδι τριμμένο

  • 375 γρ. Ζωμό- κύβο

(πρέπει να είναι 1 ½ φορά

περισσότερο από το ρύζι).

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξανθίζετε το κρεμμύδι με το βούτυρο στην χύτρα Fest. Ρίχνετε το ρύζι και ανακατεύετε μέχρι να απορροφήσει μέρος από το καρύκευμα. Ρίχνετε το ζωμό βρασμένο, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε. Κλείνετε τη χύτρα. Μόλις ανέβει η βαλβίδα, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε το φαγητό για 7-8 λεπτά. Όταν περάσει αυτός ο χρόνος ανοίγετε τη χύτρα και ανακατεύετε το ρύζι.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!