Ριζότο με λεμόνι και τραγανό ψάρι (2)

 

 

ΥΛΙΚΑ 

 

  • 200γρ ρύζι αρμποριο

  • 50γρ κρεμμύδι

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • 50γρ βούτυρο

  • 1τμ ζωμό λαχανικών

  • 1τμ χυμό λεμόνι

  • 1τμ φιλέτο γλώσσας

  • Λίγο αλεύρι

  • διάφορα αρωματικά

  • Αλάτι ,πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλευρώνετε το ψάρι και το βάζετε στο αντικολλητικό τηγάνι Fest Bianca με λίγο βούτυρο μέχρι να ροδίσει. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα αρωματικά με το ψαλίδι μυρωδικών Fest και τα σωτάρετε στην αντικολλητική σωτέζα Fest Bianca. Βάζετε στο μείγμα και το ρύζι και το ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να γίνει και αυτό διάφανο. Το σβήνετε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτετε το ζωμό λαχανικών και νερό, αλάτι, πιπέρι. Ψήνετε για 15-20 λεπτά ανακατεύοντας. Γαρνίρετε με τα φιλέτα του τηγανητού ψαριού.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ


ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.

 


Καλή σας όρεξη!