Κις Λορεν με πανσέτα

 

 

 

 

 Για τη ζύμη


  • 500γρ αλεύρι
  • 250γρ βούτυρο
  • 2τμ κρόκους
  • 50ml νερό
  • αλάτι
 

 Για τη γέμιση


  •  500 γρ κρεμμύδια

  •  200 γρ πανσετα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Για την ζύμη

 

Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα και κάνετε μια λακούβα στη μέση. Ρίχνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, τους κρόκους, το αλάτι και αρχίζετε να ζυμώνετε με τα χέρια. Πλάθετε τη ζύμη σε μπάλα, την τυλίγετε σε πλαστική μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν τη χρησιμοποιήσετε. Ανοίγετε τη ζύμη με τα χέρια σε κύκλο. Απλώνετε το φύλλο στην αντικολλητική φόρμα τάρτας Fest Bianca. Στρώνετε το φύλλο έτσι ώστε να ανεβαίνει και στα πλαϊνά τοιχώματα. Κόβετε τις άκρες που περισσεύουν, ρολάροντας. Τρύπατε καλά όλη την επιφάνεια της με πιρούνι. Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 20 - 25 λεπτά περίπου.

 

Για τη γέμιση

 

Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και την πανσέτα. Σωτάρετε τα υλικά στο αντικολλητικό τηγάνι Fest Bianca. Προσθέτετε την γέμιση στην ψημένη ζύμη και ψήνετε για άλλα 15 λεπτά

 

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ


ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.

 


Καλή σας όρεξη!