Χορτόσουπα με ρύζι

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ


  Διάρκεια μαγειρέματος : 14'

 

  • 150 γρ. Ρύζι

  • 30 γρ. Βούτυρο ή φυτίνη

  • 1 Πράσσο

  • 2 Πατάτες

  • 1 Καρότο

  • 1 Κλωναράκι σέλινο

  • 1 Κολοκύθι

  • 1 Ντομάτα

  • 40 γρ. Μπιζέλια φρέσκα

  • Τριμμένο μαϊντανό

  • Βασιλικό

  • Σκόρδο

  • 1 1/4 Λίτρο νερό

  • 2 Κύβοι ζωμό κρέατος

  • Παρμεζάνα τριμμένη.

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε τα χορταρικά και τα ψιλοκόβετε. Βάζετε στη χύτρα FEST το νερό, τους κύβους, το βούτυρο, τα χορταρικά και την κλείνετε. Μόλις ανέβει η βαλβίδα χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε το φαγητό για 6 λεπτά. Ανοίγετε τη χύτρα. Ρίχνετε το ρύζι, το σκόρδο, το μαϊντανό και τον βασιλικό. Κλείνετε τη χύτρα και συνεχίζετε το βράσιμο για 8 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε τη σούπα με τριμμένη παρμεζάνα.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

 

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!