Κέικ Λευκής Σοκολάτας

 

 

ΥΛΙΚΑ 

 

• 200γρ ρύζι αρμποριο


   • 750γρ βούτυρο


   • 700γρ άχνη ζάχαρη

 

   • 1200γρ αλεύρι

 

   • 150γρ σοκολάτα λευκή

 

   • 40γρ μπεκιν παουντερ

 

   • 5 τμ αυγά

 

   • βανιλίνη

 



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει αφράτο μείγμα. Κόβετε τη λευκή σοκολάτα σε πολύ μικρά κομμάτια. Προσθέτετε στο μίξερ το βούτυρο, τη σοκολάτα, τη βανιλίνη, το μπείκιν πάντουερ., το αλεύρι και ανακατέψτε καλά. Αδειάζετε το μείγμα μέσα σε αντικολλητική φόρμα κέικ Fest Bianca. Ψήνετε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Όταν το βγάλετε από το φούρνο, το αφήσετε λίγο να κρυώσει και μετά το ξεφορμάρετε.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ


ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.

 


Καλή σας όρεξη!