Κουνουπίδι με σάλτσα πικάντικη

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 

Διάρκεια μαγειρέματος : 5'- 6'

 

  • 1 Κουνουπίδι 800 γρ. περίπου

  • 1 ½ Ποτήρι νερό

  • 100γρ. Βούτυρο ή φυτίνη

  • Μισό κουτάλι μαϊντανό τριμμένο

  • 4 Αντσούγιες ξαρμυρισμένες

  • Το χυμό ενός λεμονιού

  • Αλάτι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε το κουνουπίδι από τα χοντρά πράσινα φύλλα και το βάζετε στη χύτρα FEST μέσα σε αλατισμένο νερό και κλείνετε τη χύτρα. Μόλις η βαλβίδα ανέβει, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε το φαγητό για 5-6 λεπτά. Χωριστά, σε ένα τηγανάκι, ξανθίζετε το μαϊντανό και τις αντζούγιες στο βούτυρο. Στο μεταξύ στραγγίζετε το κουνουπίδι, το περιχύνετε με την σάλτσα και το λεμόνι και το σερβίρετε πολύ ζεστό.

 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΤΑ ΤΏΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ESHOP.


Καλή σας όρεξη!