Fest

Κακαβιά με ψάρια εποχής

Κακαβιά με ψάρια εποχής

Το αντίδοτο στο χειμωνιάτικο κρύο είναι μια αχνιστή (και πανεύκολη) κακαβιά!

Υλικά:

1 1/2 κιλό πετρόψαρα για σούπα
1/2 κούπα λάδι
2-3 μεγάλες πατάτες πατάτες σε χοντρές φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλατοπίπερο

 

Παρασκευή:

Στην αντικολλητική χύτρα Magic No26 στρώνουμε τα λαχανικά και από πάνω τους τοποθετούμε τα ψάρια.

Προσθέτουμε νερό λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια των ψαριών και βράζουμε σε δυνατή φωτιά.

Προς το τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Πριν κατεβάσουμε τη σούπα από τη φωτιά ολοκληρώνουμε με το χυμό του λεμονιού.

Καλή όρεξη!