Fest

#festtip Πώς αποτρέπουμε το μαύρισμα της κομμένης μελιτζάνας

#festtip Πώς αποτρέπουμε το μαύρισμα της κομμένης μελιτζάνας

Μπριάμ, γεμιστά ή μελιτζανοσαλάτα; Ό,τι και να επιλέξετε, οι μελιτζάνες είναι ένα λατρεμένο λαχανικό.

Για να μη μαυρίζουν, βυθίστε τις κομμένες μελιτζάνες μέσα σε νερό με λίγο χυμό λεμόνι, το πολύ για μια ώρα. Έτσι, η σάρκα της μελιτζάνας παραμένει λευκή από τη στιγμή που την κόβετε μέχρι τη στιγμή που θα μαγειρευτεί!