Τα θαλασσινά και ειδικά τα τηγανιτά καλαμαράκια, είναι από τους πρωταγωνιστές της Σαρακοστής.
Μοιραζόμαστε μαζί σας το μυστικό για τα απόλυτα αφράτα τηγανητά καλαμαράκια: μετά από πολύ καλό ξέβγαλμα τα βυθίζετε σε κρύο νερό με 1-2 κουτ. σούπας μαγειρική σόδα για περίπου 2 ώρες. Ξεβγάζετε, αλευρώνετε και τηγανίζετε σε καυτό λάδι στο αντικολλητικό σας τηγάνι. Το αποτέλεσμα; Τραγανά απ’έξω και απίστευτα μαλακά εσωτερικά. Δοκιμάστε το!