#festtip Τα μυστικά για τέλειους κολοκυθοκεφτέδες
Κανένας δε μπορεί να πει όχι σε τέλεια τηγανισμένους, μυρωδάτους κολοκυθοκεφτέδες. Ποιο είναι όμως το μυστικό για να γίνουν τραγανοί; Εμείς δε θα μοιραστούμε μόνο ένα, αλλά δύο!
- Αφού στραγγίξετε καλά το τριμμένο κολοκύθι και το ενώσετε με τα υπόλοιπα υλικά, τοποθετείτε το μείγμα για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο.
- Για το πανάρισμα χρησιμοποιήστε σιμιγδάλι αντί για απλό αλεύρι. Έτσι θα “κλειδώσετε” τη γεύση στο εσωτερικό δημιουργώντας μια τραγανή κρούστα απ’έξω!